zoetis background new

facebook facebook facebook
Σύνδεση (μόνο για Κτηνιάτρους)
Σύνδεση (μόνο για Κτηνιάτρους)

Ορισμένα θέματα του diagnovet.gr απευθύνονται μόνο σε Κτηνίατρους.

Εάν επιθυμείτε να συνδεθείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο register@diagnovet.gr αναφέροντας:

• Όνομα & Επώνυμο
• Αριθμό Μητρώου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

(* Τα στοιχεία σας δεν χρησμοποιούνται για κανένα λόγο και το μήνυμα σας θα διαγράφεται με την επιβεβαίωση των στοιχείων)

Username:
Password:
Remember me
Menu

728x90 royal 02

Κτηνιατρικές Ιστορίες

 

Perfect life

  • Επιμέλεια:  

Απαράδεκτο ! Απαράδεκτο ! ακούστηκε σαν ξυραφιά ,στην αίθουσα συσκέψεων, η φωνή του Προέδρου και ήταν σαν να του χαράκωνε το μυαλό.

-Απαράδεκτο κύριε Γιαννόπουλε ! Μόνο 15% η πρόβλεψη σας για αύξηση των πωλήσεων τον επόμενο χρόνο ;
-Μα είμαστε σε περίοδο κρίσης κύριε Πρόεδρε, ψιθύρισε ξεψυχισμένα,και οι προβλέψεις της Αγοράς δεν είναι και οι καλύτερες.
-Και λοιπόν ; Η ''Perfect Life'' θα είναι πρώτη και στην κρίση , ούρλιαξε σχεδόν ο Πρόεδρος.
-Το πλάνο σας είναι σαν να μη το είδα ποτέ. Δεν σας πληρώνουμε "χρυσούς" εδώ μέσα για να μας καταστρέψετε. Περιμένω, αύριο κιόλας, την βελτιωμένη σας πρόταση, είπε , και τσαλακώνοντας το χαρτί , το πέταξε με μια κίνηση περιφρόνησης.

Η τσαλακωμένη μεταμεσονύκτια δουλειά πολλών εβδομάδων, με τη μορφή χάρτινης μπάλας, αναπήδησε στο μεγάλο τραπέζι και έσκασε με δύναμη στο πρόσωπό του.

Στα 40 του προωθήθηκε στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στη μεγαλύτερη Ασφαλιστική της Αγοράς. Πολλοί συνάδελφοι του τον κοίταζαν με ζήλεια κι αυτός βάλθηκε να τους αποδείξει ότι το άξιζε με το παραπάνω. 10 χρόνια τώρα , ατελείωτες ώρες δουλειάς στην Εταιρεία , meetings , ταξίδια στα υποκαταστήματα της επαρχίας, εργασιακά δείπνα , δεν του έφτανε η μέρα ,καμιά φορά και η νύχτα. Την οικογένεια την έβλεπε ελάχιστα, τους φίλους καθόλου. Πάντα όμως το αποτέλεσμα τον αποζημίωνε, έπιανε τον Στόχο με το παραπάνω. Με το αζημίωτο βέβαια. Βαρβάτος μισθός , bonus , πολλά extra από την Εταιρεία . 'Ολα ήταν τέλεια. Τέλειο σπίτι, τέλειο αυτοκίνητο, τέλεια σχολεία για τα παιδιά, τέλειες διακοπές , η ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΗ. Ούτε κι αυτός κατάλαβε πως άρπαξε το τσαλακωμένο χαρτί και το σφήνωσε στο στόμα του Προέδρου, μέχρι που το βαρύ σώμα σωριάστηκε άψυχο στο χαλί. Μετά , έκλεισε πίσω του την πόρτα και γλύστρισε σαν σκιά ,από την πίσω έξοδο, στο σκοτεινό δρομάκι.

Περασμένες 12 στο σπίτι όλοι κοιμόταν. Μπήκε λαχανιασμένος ακροπατώντας. Η Κλαίρη κοιμόταν ήσυχα στο διπλό κρεββάτι (πόσο καιρό άραγε είχε να της χαϊδέψει τα μαλλιά;). Άνοιξε την πόρτα του Ορέστη και τον κοίταξε (πότε ψήλωσε τόσο το παληκάρι του; κι αυτά στα μάγουλά του; τα πρώτα γένια;) Πέρασε στο δωμάτιο της Βάλιας , της πριγκίπισσας του (ολόκληρη γυναίκα έγινες χαρά μου, μονολόγησε. Μα πότε;)

Βρήκε το σπρέι στην αποθήκη. "LIVE YOUR PERFECT LIFE" έγραφε η διαφημιστική αφίσα στον τοίχο του απέναντι κτιρίου. Όρμησε κατά πάνω της και άρχισε να ψεκάζει με το μαύρο χρώμα . Όταν τελείωσε, έκανε μερικά βήματα πίσω και διάβασε φωναχτά ,με όση δύναμη του απέμεινε : "LEAVE YOUR PERFECT LIFE"

--- Κώστας Μπιρμπουτσούκης, Κτηνίατρος ---

* Δεν είναι τυχαίο , ότι λέξεις όπως Αγορά , Εταιρεία , Πρόεδρος , Στόχος , γράφτηκαν με κεφαλαίο αρχικό γράμμα! Οι άνθρωποι που εργάζονται σε τέτοιο ή ανάλογο χώρο ,τις προφέρουν με ευλάβεια
** Έχω φίλους που εργάζονται σ αυτούς τους χώρους. Υποκλίνομαι στην αντοχή τους και στην υπομονή τους

back to top

jobs1              fatro banner small final300χ120              sales1

Χορηγός επικοινωνίας

eke  logo hcavs1      ivsa-sal2  ivsa-kar1

ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
Άλογο
Γάτα
Σκύλος
Κουνέλι

Κατά την περιήγησή σας στο diagnovet.gr αποδέχεστε τη χρήση των cookies Περισσότερα.

EU Cookie Directive Module Information