zoetis background new

facebook facebook facebook
Σύνδεση (μόνο για Κτηνιάτρους)
Σύνδεση (μόνο για Κτηνιάτρους)

Ορισμένα θέματα του diagnovet.gr απευθύνονται μόνο σε Κτηνίατρους.

Εάν επιθυμείτε να συνδεθείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο register@diagnovet.gr αναφέροντας:

• Όνομα & Επώνυμο
• Αριθμό Μητρώου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

(* Τα στοιχεία σας δεν χρησμοποιούνται για κανένα λόγο και το μήνυμα σας θα διαγράφεται με την επιβεβαίωση των στοιχείων)

Username:
Password:
Remember me
Menu

728x90 royal

Επικαιρότητα

 

Η επιτυχημένη αγγελία αναζήτησης προσωπικού και η προσέλκυση των καλύτερων

 • Επιμέλεια:  

*Μιχάλης Ζαβλάρης

Η προσέλκυση των υποψηφίων διέπεται από τρεις βασικές αρχές, τα τρία Ε:

 • • Ελκυστική αγγελία εργασίας,
 • • Ευρεία δημοσίευση,
 • • Έγκαιρες και συχνές δημοσιεύσεις.

Η αγγελία εργασίας περιλαμβάνει:

 • • τον τίτλο της θέσης,
 • • την επωνυμία του επαγγελματικού χώρου,
 • • τα στοιχεία επικοινωνίας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) και την ηλεκτρονική σελίδα,
 • • την περιγραφή των δεξιοτήτων των υποψήφιων ώστε να προσελκυσθούν οι ιδανικότεροι και να αποφευχθούν χρονοτριβές στην αξιολόγηση,
 • • την προθεσμία υποβολής των βιογραφικών,
 • • το χρόνο επεξεργασίας των αιτήσεων και των συνεντεύξεων,
 • • τις αρμοδιότητες του υπαλλήλου,
 • • τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης,
 • • τη σχέση εργασίας,
 • • το χρόνο έναρξης της συνεργασίας και ενδεχομένως,
 • • το ωράριο, την αμοιβή και τα ωφελήματα.

Επιπλέον γίνεται μια σύντομη περιγραφή των εγκαταστάσεων της κλινικής, του προσωπικού, των επιχειρηματικών και των επιστημονικών στόχων, ξεκαθαρίζεται η αιτιολογία διαθεσιμότητας της θέσης και διευκρινίζεται ότι η επιχείρηση υποστηρίζει τη διαφορετικότητα.

Τα μέσα στα οποία θα δημοσιευτεί η αγγελία και ο τρόπος προσέλκυσης των υποψηφίων, εξαρτάται από τη φύση της θέσης που ανακοινώνεται. Στην περίπτωση που αναζητείται κτηνίατρος η αγγελία δημοσιεύεται σε blog ή σε ιστοσελίδες κτηνιατρικού ενδιαφέροντος, σε σελίδες επιστημονικών εταιρειών ή επαγγελματικών συλλόγων, στα ΜΚΔ, σε επαγγελματικά έντυπα ή μπορεί να αναζητηθούν υποψήφιοι μέσω αρχειοθετημένων βιογραφικών και συστάσεων. Επιπλέον, μια κλινική μπορεί να γνωστοποιήσει τη θέση της στην αγορά και να προσελκύσει προσωπικό, μέσα από την παρουσία της σε επαγγελματικά ή επιστημονικά συνέδρια καθώς τα εκθεσιακά περίπτερα αποτελούν πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό κτηνιάτρων. Οι αγγελίες που αφορούν νοσηλευτές, προσωπικό υποδοχής ή διοικητικά στελέχη συνήθως ανακοινώνονται σε ιστοσελίδες ή γραφεία ευρέσεως εργασίας, στον ημερήσιο ή περιοδικό τοπικό τύπο, στον ΟΑΕΔ και τα ΜΚΔ.

Ακολουθούν υποδείγματα αγγελιών ανά ειδικότητα.

Κτηνίατρος σε κλινική μικρών ζώων

Είμαστε μια φιλική, νεανική και επιστημονικά ανήσυχη κτηνιατρική ομάδα στην όμορφη Καλαμάτα. Πιστεύουμε στην επιχειρηματική εξωστρέφεια, τον υψηλό επαγγελματισμό και την πελατοκεντρική προσέγγιση. Πριν έξι χρόνια, ιδρύσαμε μια μικρή κτηνιατρική κλινική. Με πολύ μεράκι και αγάπη για τα ζώα καταφέραμε μόλις πρόσφατα να επεκταθούμε σε νέες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν:  δύο χειρουργεία (σηπτικό και άσηπτο) με πλήρη υποστήριξη από αναισθητικά μηχανήματα και monitor, αιματολογικό και βιοχημικό εργαστήριο,  απεικονιστικό τμήμα, εγκαταστάσεις υδροθεραπείας και φυσιοθεραπείας που διαχειρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, οργανωμένο νοσηλευτήριο, χώρο προσωπικού, αίθουσα συνεδριάσεων, ξεχωριστή υποδοχή για γάτες και σκύλους, ενημερωμένο pet shop, κτηνιατρικό φαρμακείο, ηλεκτρονικό κατάστημα παραγγελιών, software διαχείρισης κτηνιατρείου και άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ. Η κλινική δέχεται πολλά ορθοπεδικά περιστατικά και αναζητά κτηνίατρο με τουλάχιστον 2ετή προϋπηρεσία σε ιατρείο μικρών ζώων, ικανότητες ορθοπεδικής χειρουργικής και ενδιαφέρον μετεκπαίδευσης στο αντικείμενο. Η κλινική στελεχώνεται από δύο κτηνιάτρους με χειρουργική εξειδίκευση και δύο νοσηλεύτριες και αναζητά προσωπικό λόγω των αυξανόμενων περιστατικών. Προσφέρουμε μόνιμη πρόσληψη, συνεχές ωράριο, αμειβόμενες υπερωρίες, εκπτώσεις σε κτηνιατρικά προϊόντα και συμμετοχή σε επιστημονικό συνέδριο της επιλογής σου κάθε χρόνο. Αν "ψήνεσαι", στείλε βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Οι συνεντεύξεις προγραμματίζονται για τα τέλη  Φεβρουαρίου, με πιθανή ημερομηνία έναρξης συνεργασίας το Μάρτιο. Θα μας βρεις στο www.ktiniatrikikalamatas.goβ.gr, αλλά και στα LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram.

Κτηνίατρος σε γραφείο παραγωγικών ζώων

Ιδιωτική κλινική/γραφείο παραγωγικών ζώων στην Ημαθία αναζητά κτηνίατρο με προϋπηρεσία στα μικρά και μεγάλα μηρυκαστικά για 12μηνη, πλήρη απασχόληση από το Μάρτιο του 2018, προκειμένου να καλύψει προσωρινές ανάγκες, λόγω μετεκπαίδευσης του υπάρχοντος προσωπικού. Η κλινική ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια και προσφέρει διαγνωστικές, χειρουργικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλο δίκτυο παραγωγικών μονάδων. Διαθέτει οργανωμένο χειρουργείο, αιματολογικό και βιοχημικό εργαστήριο, τμήμα εμπορίας κτηνιατρικών φαρμάκων και αναλαμβάνει κρατικά προγράμματα εκρίζωσης νόσων. Στελεχώνεται από 2 κτηνιάτρους με μεγάλη χειρουργική εμπειρία και υπάλληλο γραμματείας. Πρόσφατοι απόφοιτοι με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο και ενδιαφέρον να εξελίξουν τις χειρουργικές τους ικανότητες θα ληφθούν επίσης υπ’ όψη. Προσφέρεται βασικός μισθός κτηνιάτρου, διαμονή, κινητό τηλέφωνο και αυτοκίνητο για τις επισκέψεις σε μονάδες. Τα επείγοντα περιστατικά εκτός ωραρίου αμείβονται επιπλέον. Απαραίτητη η άδεια οδήγησης. Αποστολή βιογραφικών στο zachariadis@νετ.com, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Οι συνεντεύξεις έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το γραφείο στο www.ktiniatrikiimathias.νετ.com.

Νοσηλευτής – βοηθός κτηνιάτρου

Αν αγαπάς τα κατοικίδια ζώα και είσαι απόφοιτος νοσηλευτικής ή Τ.Ε.Ι Ζωικής Παραγωγής, αυτή είναι η ευκαιρία για σένα…Είμαστε μια μικρή κτηνιατρική κλινική στην Πεύκη και ψάχνουμε νοσηλευτή/νοσηλεύτρια για να καλύψουμε τη θέση λόγω του ότι η βοηθός μας μετακομίζει μόνιμα εκτός Αττικής. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν προετοιμασία των χειρουργείων, επίβλεψη του νοσηλευτηρίου, παρακολούθηση και περιποίηση των νοσηλευόμενων ζώων, χορήγηση σκευασμάτων και βασικά καθήκοντα καθαριότητας. Υποψήφιοι χωρίς ειδίκευση νοσηλευτή, αλλά με προϋπηρεσία σε παρα-κτηνιατρικά επαγγέλματα και πνεύμα για μάθηση θα ληφθούν υπόψη. Ζητάμε: επαγγελματισμό, πνεύμα συνεργασίας, ευχάριστη προσωπικότητα και φιλοζωική συμπεριφορά. Προσφέρουμε: ωρομίσθια ευέλικτη σχέση εργασίας, απασχόληση κάθε  Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ωράριο 9πμ – 6μμ και φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Για να μας γνωρίσεις καλύτερα, ακολούθησε μας στα Facebook και Twitter. Περιμένουμε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Θα ζητήσουμε συνέντευξη μια εβδομάδα αργότερα και θα χαρούμε να σε έχουμε στην ομάδα το συντομότερο δυνατό.

Διευθυντής κτηνιατρικής κλινικής

Η "Κτηνιατρική Πολυκλινική" στα Μελίσσια αναζητά διευθυντή – στέλεχος διοίκησης.  Τα τελευταία δύο χρόνια η κλινική παρουσιάζει αυξημένο κύκλο εργασιών και ανοδικά οικονομικά στοιχεία. Ζητάμε ένα έμπειρο άτομο με σπουδές και προϋπηρεσία στη διοίκηση επιχειρήσεων, βασικές γνώσεις λογιστικής και ηλεκτρονικού υπολογιστή, ικανότητες διαχείρισης προσωπικού, δεξιότητες στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων, διπλωματική συμπεριφορά, οργανωτικό χαρακτήρα, ηγετικές και επικοινωνιακές ικανότητες. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση του κτηνιατρικού κλάδου θα ληφθεί υπ’ όψη. Προσφέρεται μόνιμη πρόσληψη, μισθός αναλόγως προσόντων, πενθήμερη εργασία σε περιβάλλον και ωράριο γραφείου, άδεια μετ’ αποδοχών, ιδιωτικό συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας και κινητό τηλέφωνο. Αποστολή βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής και στοιχεία επικοινωνίας δύο συστάσεων στο ινφο@klinikimelissia.gr μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για την κλινική και το εταιρικό μας προφίλ στο www.klinikimelissia.gov.gr.

Προσωπικό υποδοχής (ρεσεψιόν)

Η "Κτηνιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης" ζητά για μόνιμη πρόσληψη, υπάλληλο υποδοχής για την κλινική μικρών ζώων και το ενδιαίτημά της στα ανατολικά προάστια της πόλης. Η θέση ανακοινώνεται λόγω επέκτασης των εργασιών. Ψάχνουμε υποψηφίους με: προϋπηρεσία στην εξυπηρέτηση πελατών και τη γραμματειακή υποστήριξη στο ευρύ φάσμα του κτηνιατρικού επαγγέλματος, γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, ικανότητες στη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εμπορικό πνεύμα, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες, προσοχή στη λεπτομέρεια, φιλοζωική συμπεριφορά, ευχάριστη προσωπικότητα και ικανότητες στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων και τη διαχείριση του χρόνου σε κρίσιμες καταστάσεις. Προσφέρουμε μόνιμη πρόσληψη, ιδιωτική ασφάλιση και μισθό αναλόγως προσόντων. Ημέρες απασχόλησης Δευτέρα με Παρασκευή 10πμ - 6μμ, Σάββατο 10πμ – 2μμ, ρεπό κάθε δύο εβδομάδες. Δεχόμαστε βιογραφικά στο ινφο@ktiniatrikimerimna.gr, έως ότου πληρωθεί η θέση.

…στο επόμενο…η συνέντευξη.

Ενδεικτικές αναφορές

 1. 1.http://www.veterinarypracticenews.com/October-2012/Hiring-And-Firing-To-Get-The-Vet-Staff-You-Want/
 2. 2.http://jobdescriptionandresumeexamples.com/veterinary-receptionist-job-description-example-duties-tasks-and-responsibilities/
 3. 3.https://www.indeed.com/hire/job-description/veterinarian

*Ο Μιχάλης αποφοίτησε από τη "Μεγάλη του Γένους" Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Εργάστηκε σε ιατρείο μικρών ζώων για πολλά χρόνια. Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή. Η μηχανή αναζήτησης του PubMed τον γνωρίζει. Για τρία χρόνια προσπάθησε να ενώσει τους συναδέλφους της Β. Ελλάδας, μάταια όπως έδειξε ο χρόνος, συμμετέχοντας ενεργά στον Σ.Κ.Μ.Ζ.Μ-Θ. Παρ’ όλα αυτά, από τη θέση αυτή συνεργάστηκε με κρατικούς οργανισμούς περίθαλψης ζώων όπου είχε την επιστημονική ευθύνη προγραμμάτων ορθής διαχείρισης αδέσποτων ζώων, ενώ οργάνωσε και μικρές επιστημονικές ημερίδες. Από το 2015 εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο (κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη). Ο Μιχάλης αγαπάει τις καλές τέχνες και το έξυπνο χιούμορ.

back to top

jobs1              fatro banner small final300χ120              sales1

Χορηγός επικοινωνίας

eke  logo hcavs1      ivsa-sal2  ivsa-kar1

ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
Άλογο
Γάτα
Σκύλος
Κουνέλι

Κατά την περιήγησή σας στο diagnovet.gr αποδέχεστε τη χρήση των cookies Περισσότερα.

EU Cookie Directive Module Information